HTML

BörgerKing

2011.05.02. 11:53 FőSéf

Itt vannak a tavasz madarai és ünnepei így vettük a bátorságot és kicsit USAskodtunk, grilleztünk, hamburgert készítettünk otthon, a kertben. Nagyon korrekt kis táp lett a végeredmény a következő módon:

Elsőként, elmentünk bevásárolni...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vettünk marha és sertés darálthúst, tojást, hagymát, paprikát, gombát, paradicsomot, fűszerkeveréket, lapka sajtot, hamburger zsemlét(simát és szezámosat), mustárt, ketchupot, majonézt, csalamádét a retro hatásért és elkezdtük a gyártást.

 

 

 

 

 

 

 

 

Elsőként a húst összekeverjük a fűszerrel, apróra vágott hagymával, fokhagymával egy tojással majd pogácsákat alkotunk és hűtőbe tesszük az ízek össze érése végett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A húspogácsákat érdemes kerti, faszenes grillen kisütni ha valóban finom burgert szeretünk. A faszén ugyanis kiválóan füstös aromát ad. Persze, ne égessük oda! Gombát, paprikát is tehetünk a rácsra. Minden étel különleges ízvilágú lesz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kész burger mellé dukál a ser és a jó hangulat!

Jó étvágyat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fozocske-okosan.blog.hu/api/trackback/id/tr962871415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása