Itt vannak a tavasz madarai és ünnepei így vettük a bátorságot és kicsit USAskodtunk, grilleztünk, hamburgert készítettünk otthon, a kertben. Nagyon korrekt kis táp lett a végeredmény a következő módon:
Elsőként, elmentünk bevásárolni...
Vettünk marha és sertés darálthúst, tojást, hagymát, paprikát, gombát, paradicsomot, fűszerkeveréket, lapka sajtot, hamburger zsemlét(simát és szezámosat), mustárt, ketchupot, majonézt, csalamádét a retro hatásért és elkezdtük a gyártást.
Elsőként a húst összekeverjük a fűszerrel, apróra vágott hagymával, fokhagymával egy tojással majd pogácsákat alkotunk és hűtőbe tesszük az ízek össze érése végett.
A húspogácsákat érdemes kerti, faszenes grillen kisütni ha valóban finom burgert szeretünk. A faszén ugyanis kiválóan füstös aromát ad. Persze, ne égessük oda! Gombát, paprikát is tehetünk a rácsra. Minden étel különleges ízvilágú lesz!
A kész burger mellé dukál a ser és a jó hangulat!
Jó étvágyat!