Vissza a keleti ízekhez!
Legutóbb keksz volt, most ismét csirke keletiesen. Wokfűszerrel, üvegtésztával ami a keleti konyha egyik alapja és persze mézzel, gombával ananásszal.
Az elkészítés menete ismerős már. Felcsíkozzuk a csirkét és a zöldségeket, fűszerezzük és elkezdjük a pirítást-főzést. Elsőként a zöldségeket mossuk, aprítjuk. Az újhagymát karikázzuk minden mást csíkozunk.
Majd pedig, a gombát...
A tésztát forrásban lévő, sós vízbe tesszük és pár perc alatt kifőzzük. Leszűrjük és hűtjük.
Majd felcsíkozzuk a csirkét és fűszerezzük.
Mikor a tésztát levesszük, jöhet a csirke pirítása és aztán mellé a zöldségek és végül az ananász.
Rövid ideig kell csak sütni, nehogy túlpuhuljon a zöldség. Amikor már finoman illatozik hozzáadjuk a tésztát és együtt pirítjuk még őket. Szójaszósszal ízesítjük.
A végeredmény egy ínycsiklandozó, tipikusan keleties jellegű étel.
Ismét, jó étvágyat kívánok!