HTML

Bevezető a szakácskönyvhöz

2011.02.17. 12:20 FőSéf

 

"Hogy mi a magyar ételek ízletességének titka? Végy egy konyhát, amelynek ükapja kaukázusi, dédapja olasz, nagyapja török, sógora osztrák, nagybátyja francia; Keress ehhez egy népet, amelynek jó ínye, fejlett ízlése, és emellett érzéke, kedve van a főzéshez." Ezt mások ezzel a megjegyzéssel egészítették ki: A magyar konyha értéke, hogy a legegyszerűbb nyersanyagokból is a legváltozatosabb ételeket hozza létre a legfondorlatosabb módon."

Gundel Károly

 

 

Köszöntünk mindenkit a Főzőcske Okosan blogon!

Tábor Iván barátom és jómagam, Juhász Péter fejéből pattant ki az elképzelés, hogy rohanó világunkban megálljunk kicsit és betérve a ház legszentebb, legősibb és persze legfontosabb helységébe bátorítsunk mindenkit a főzésre. Segítünk ötletekkel, tippekkel ellátni az agglegényeket, párokat és a legbátrabbakat akik szeretnék kipróbálni magukat a legősibb mesterség színes világában és mernek alámerülni a gasztronómia hatalmas tengerében.

Igyekszünk képes és filmes beszámolókkal frissen tartani az oldalt és kedvet hozni a főzés univerzumához!

Sok sikert!

A "JuhászTábor"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fozocske-okosan.blog.hu/api/trackback/id/tr512667676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása