"Hogy mi a magyar ételek ízletességének titka? Végy egy konyhát, amelynek ükapja kaukázusi, dédapja olasz, nagyapja török, sógora osztrák, nagybátyja francia; Keress ehhez egy népet, amelynek jó ínye, fejlett ízlése, és emellett érzéke, kedve van a főzéshez." Ezt mások ezzel a megjegyzéssel egészítették ki: A magyar konyha értéke, hogy a legegyszerűbb nyersanyagokból is a legváltozatosabb ételeket hozza létre a legfondorlatosabb módon."
Gundel Károly
Köszöntünk mindenkit a Főzőcske Okosan blogon!
Tábor Iván barátom és jómagam, Juhász Péter fejéből pattant ki az elképzelés, hogy rohanó világunkban megálljunk kicsit és betérve a ház legszentebb, legősibb és persze legfontosabb helységébe bátorítsunk mindenkit a főzésre. Segítünk ötletekkel, tippekkel ellátni az agglegényeket, párokat és a legbátrabbakat akik szeretnék kipróbálni magukat a legősibb mesterség színes világában és mernek alámerülni a gasztronómia hatalmas tengerében.
Igyekszünk képes és filmes beszámolókkal frissen tartani az oldalt és kedvet hozni a főzés univerzumához!
Sok sikert!
A "JuhászTábor"